Σελίδες

Traffic Counter!

Το blog δημιουργήθηκε στις 18/8/2010 Mέχρι στιγμής οι επισκέπτες μας ήταν:
Mobile Mechanics Melbourne

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Για όσους θέλουν να ξέρουν περί τίνος πρόκειται.

Ο kyle xy γεννήθηκε υπό ασυνήθιστες συνθήκες. Βρέθηκε να περιπλανιέται σε ένα δάσος μόνος του, χωρίς να ξέρει ποιος είναι και που βρίσκεται. Οι αρχές του Siattle τον παρέδωσαν σε μια ψυχολόγο την Nicole Trager η οποία αποφάσισε να τον κάνει μέρος της οικογένειάς της. Έτσι ο kyle βρέθηκε να έχει 2 αδέρφια, την lori trager και τον Josh.  Στα πρώτα επεισόδια, o kyle μαθαίνει για την ώρα, τον ύπνο και κυρίως το ψέμα, που του φαίνεται πολύ παράξενο, εφόσον όλοι λένε ότι πρέπει πάντα να λέει την αλήθεια ενώ η κοινωνία βασίζεται στο ψέμα! Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Tom Foss ένας μυστηριώδης αστυνομικός που φαίνεται να γνωρίζει τον kyle, και παρακολουθεί την οικογένεια. Προς το τέλος της 1ης season o kyle εμφανίζει 2 καταπληκτικές ικανότητες, αυτή της super ακοής και την ικανότητα να διαβάζει τα χείλη. Μετά από μια κρίση ξυπνάει στο νοσοκομείο, και εκεί εμφανίζονται 2 άνθρωποι οι οποίοι ισχυρίζονται οτι είναι οι γονείς του kyle και ότι το πραγματικό του όνομα είναι Noah. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, ο kyle λεει πως θυμάται τους γονείς του και αφήνει τους Trager ξεκινώντας για μια νέα ζωή. Η έκπληξη έρχεται όταν ο kyle με το που ξεκινάει το αυτοκινητο των γονειων του λέει:"Είστε πολύ καλοί ψεύτες, ε;" Το επεισόδιο τελειώνει με τον kyle να συναντιέται με τον Adam Beilin ο οποίος είχε αναφερθεί σε προηγούμενο επεισόδιο όταν ο kyle, lori, declan είχαν πάει σε ένα πανεπιστήμιο και είχαν δει τον adam σε φωτογραφία 20 χρόνια πριν και ήταν ολόιδιος ο kyle.
Ένας καινούριος κύκλος αρχίζει, με τον kyle στο σπίτι του adam πια να τον διδάσκει. Ένα τρομερό συμβάν, ο θάνατος του Beilin σχετίζεται με μια εταιρία την Zzyzx η οποία φαίνεται να έχει δημιοργήσει τον kyle (781227) αλλά και ένα ακόμα πείραμα την xx(781228) η οποία μετά θα ονομαστεί Jessi Holander. Μετά τον θάνατο του Adam ο kyle γυρίζει στους Trager με την δικαιολογία ότι οι γονείς του kyle παίθαναν σε ένα αυτοκινιτιστικό δυστυχημα. Το παρελθόν του kyle έρχεται να καλύψει ένας δικηγόρος, ο οποίος λέει ότι τον είχε απαγάγει ο adam για 5 χρόνια, αλλά ο kyle δεν είχε προβληματιστεί με αυτό. Όταν η Amanda, το κορίτσι που αρέσει στον kyle χωρίζει από τον charlie ο kyle προσπαθεί να την κερδίσει. Ο Foss αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον kyle πλήρως αφού μόνο αυτός γνωρίζει την αλήθεια για τον kyle. Αφού η Zzyzx ανατινάχτηκε από τον Foss το πείραμα 781227 γλίτωσε από την έκρηξη και βγήκε στο δάσος. Μια άλλη εταιρεία έρευνας η Madacorp  ανέλαβε να επαναπρογραμματίσει την 781228 ή αλλιώς Jessi Holander, τώρα πια αδελφή της Εmily Holander πράκτορα της Μadacorp. Η Emily βρίσκει τρόπο να βάλει την Jessi στην οικογένεια Trager ως ασθενή της Nicole. Ένα μυστήριο δαχτυλίδι απο κάποιον Latnok που το έδωσε ο Adam στον Kyle, πέφτει στα χέρια του διευθυντή στη Madacorp, ο οποίος προσλαμβάνει τον Stephen Trager ως προγραμματιστή.

5 σχόλια:

  1. exeis kanei lathos h jessi dn ine h 781227 alla h 781228

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την παρατήρησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε που μπορώ να βρω ολοκληρωμένα ή και σε parts τα επεισόδεια του πρώτου κύκλου/season της σειράς?
    *Ας είναι και στα αγγλικά δεν με πειράζει*
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολούθησε το blog ===> και δώσε μου ένα e-mail για να σου στείλω τα link με τα επεισόδια του πρώτου κύκλου μέ υπότιτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12345geia12345@gmail.com

    Χίλια Ευχαριστώ. Περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή