Σελίδες

Traffic Counter!

Το blog δημιουργήθηκε στις 18/8/2010 Mέχρι στιγμής οι επισκέπτες μας ήταν:
Mobile Mechanics Melbourne

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα 4/9/2010 στο Kyle XY:

Σήμερα στο Kyle XY είδατε:
O Kyle προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον χορό βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία μιας και ο χορός είναι πολύ κοντά. Θέλει η βραδιά με την Amanda να είναι τέλεια αλλά η Nicole του λέει ότι δεν υπάρχει φόρμουλα επιτυχίας. Ο Kyle μιλάει στον Adam και αυτός του λέει ότι ζήτησε από τους Latnok να μην τους ενοχλήσουν. Η Sarah και η Jessi ετοιμάζονται να φύγουν από την πόλη και η Jessi πάει να αποχαιρετήσει τους φίλους της. Ο Josh φοβάται ότι η Andy θα του ζητήσει να κάνουν σεξ μετά από τον χορό και ο Κyle έχει την αίσθηση ότι τον παρακολουθούν. Ο  Steven βλέπει ότι η Lori κάνει πολύ παρέα με τον Mark και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Η Jessi πριν φύγει από την πόλη κάνει μια καλή πράξη και βοηθάει τον Kyle να περάσει καλά με την Amanda στο χορό χωρίς να λείπει το στοιχείο της ειρωνίας. Τώρα όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για τον χορό:
Η Jessi βοηθάει την Amanda να ντυθεί αλλά ειδοποιεί και τον Kyle να κάνει κάτι για να καλυτερέψει την βραδιά. Αυτός αλλάζει την διακόσμηση του χορού λίγο και γίνεται πολύ ωραίο!!!
Όλοι περνάνε καλά, μέχρι που ο Josh και η Lori αφήνουν τους συνοδούς τους γιατί ανησυχούν ο ένας μήν κάνει σεξ και  η άλλη αν πρέπει να τα ξαναφτιάξει με τον Declan. O Kyle τους βρίσκει και τους οδηγεί πίσω στο χορό όπου και λύνουν τα προβλήματά τους. Όταν έρχεται η ώρα να χορέψει ο Kyle με την Amanda τελειώνει ο χορός αλλά παρ' αυτά χορεύουν!
Η Lori λέει στον Declan ότι θέλει να προχωρήσει και ότι δεν πρέπει να τα ξαναφτιάξουν. Ο Declan συμφωνεί και χωρίζουν οριστικά. Όταν ο Κyle βγαίνει με την Amanda εκείνη συνηδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τα ρούχα της μέσα, και ο Κyle μπαίνει να τα πάρει. Μόλις βγαίνει η Amanda έχει εξαφανιστεί και βρίσκει ένα δαχτυλίδι των Latnok.
Eπεισόδιο 23 Κύκλος 2 (Τελευταίο επεισόδιο 2ου Κύκλου!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου